Nikon Imaging | Hrvatska | Europa

Otkrivajte, učite, dijelite i dobijte nadahnuće uz fotografije! Povežite se s nama na Nikonovim kanalima društvenih medija.

Pridružite nam se na Facebooku

Posjetite nas na Facebooku gdje se milijuni Nikonovih fanova iz cijelog svijeta okupljaju i dijele sve što ih nadahnjuje u vezi s fotografijom. Pridružite se grupi i podijelite svoju kreativnost s nama i drugima!

Otkrijte naše najnovije vijesti na Twitteru

Budite u kontaktu i ostanite uz nas da dobijete najnovije vijesti, praktične savjete za fotografiju, sjajne slike i još mnogo toga: pratite nas na Twitteru.

Dobijte nadahnuće na Flickru

Ostanite nadahnuti! Na našem Flickr toku slika otkrit ćete neiscrpan izvor čistog fotografskog nadahnuća i vizualnog istraživanja. Ili se pridružite službenoj Nikon Flickr grupi i dobijte više prilika da Nikon objavi vaše fotografije. Sviđa li vam se kako to zvuči? Saznajte više o našoj značajci Fotografija mjeseca.

Budite dio naše Google+ zajednice

Pridružite nam se na Googleu + i postanite dijelom rastuće zajednice zaljubljenika u fotografiju i Nikon. Od brzih fotografskih naputaka do temeljitih savjeta o fotografiji, sve ćete to pronaći ovdje. Budite dio ove strastvene zajednice i dijelite s njom.

Posjetite naš Nikon Blog

Za temeljite značajke i napredniji uvid u svijet fotografije posjetite naš blog ili se pretplatite na njega.

Saznajte više na našem YouTube kanalu

Želite li uzdignuti fotografiju na višu razinu? Ne tražite dalje od YouTube kanala tvrtke Nikon Europe. Dobijte najbolje naputke, uvide i nadahnuće izravno od najboljih svjetskih fotografa s najvećim ostvarenjima. Pratite naše videozapise Nikon School u kojima možete naučiti kako oživjeti svoju kreativnost uz posebne savjete i preporuke.