Fotografija vjenčanja

Fotografija vjenčanja

Neovisno o tome snimate li statične slike ili videozapis, nadahnuće potražite u najnovijim trendovima, trikovima i savjetima za snimanje nezaboravnih uspomena.

Look Deeper

Look Deeper

Snimanje originalnih fotografija popularnih turističkih mjesta može predstavljati izazov. Pogledajte kako fotograf Tomas Sentpetery uz objektive NIKKOR uspijeva pronaći skrivenije detalje i pružiti različite perspektive europskih destinacija, bilo da su one iznad ili ispod površine.

Model Meets Mural

Model Meets Mural

London je širom svijeta poznat po modi i živopisnoj uličnoj umjetnosti. Zamislite što se sve može dobiti kada se to dvoje spoji.

Faces of Christmas

Faces of Christmas

Djed Božićnjak mogao bi biti glavni lik Božića, no postoji i cijela vojska ljudi koji rade tijekom cijele godine kako bi najomiljenije blagdanske tradicije postale stvarnost.

Misleading Lines

Misleading Lines

Varšava je poznata po svojoj raznolikoj arhitekturi koja odražava njezinu dugu i šaroliku povijest. To je za njemačkog fotografa Maxa Leitnera savršeno mjesto koje mu omogućuje snimanje predivnih arhitektonskih fotografija sa zadivljujućim detaljima.

Probijanje kroz kaos

Probijanje kroz kaos

Neonskim svjetlom okupan noćni život, predivni urbani pejzaži i jedinstvena ravnoteža između tradicionalnog i modernog čine Tokio pravim rajem za snimanje fotografija tijekom putovanja.

The Beauty of Rust

The Beauty of Rust

„Ljepota hrđe”, koju je snimio makrofotograf Alberto Ghizzi Panizza, otkriva predivan kontrast između bogate švedske šume i zahrđalih vozila koja se nalaze na „groblju” vozila „Bilkyrkogården Kyrkö Mosse” blizu Ryda u Linköpingu u Švedskoj.

Orašar u mraku

Orašar u mraku

U ekskluzivnoj prilici za fotografiranje Nikon se udružio s Melissom Chapski i plesnim fotografom Laurentom Liotardom da bi pokazali kako novi Nikon D3400, D-SLR fotoaparat DX formata za početnike u fotografiji, olakšava snimanje visokokvalitetnih slika i njihovo trenutačno dijeljenje.

Trenutak udarca

Trenutak udarca

Kako snimiti #TrenutakUdarca? Tvrtka Nikon je zajedno sa svjetskim prvakom u kategoriji BAMMA u mješovitim borilačkim vještinama Tomom „Fire Kid” Duquesnoyem i sportskim fotografom Tomom Milesom surađivala u snimanju trenutaka udarca u trajanju od djelića sekunde i zahvaljujući tome vam prikazala scene koje je nemoguće vidjeti golim okom.

Oplemeni svakodnevicu

Oplemeni svakodnevicu

„Vemödalen”, osjećaj frustracije koji se javlja kada pokušavamo snimiti nešto predivno kada već postoje tisuće identičnih slika, iskusili su svi fotografi.