Trenutak udarca

Snimite trenutak udarca fotoaparatom D500

Kako snimiti #Trenutakudarca? Tvrtka Nikon je, zajedno sa svjetskim prvakom BAMMA u mješovitim borilačkim vještinama, Tomom „Fire Kid” Duquesnoyem i sportskim fotografom Tomom Milesom, surađivala u snimanju trenutaka udarca u trajanju od djelića sekunde, prikazali smo vam scene koje je nemoguće vidjeti golim okom.

Pogledajte kako uz veliku brzinu obrade i visoke ISO mogućnosti fotoaparata Nikon D500 uspijevamo snimiti nevjerojatno brzu superzvijezdu mješovitih borilačkih vještina dok udara različitu hranu koju imamo u domaćinstvima, poput lubenice, torte ili buče.

Nikon D500 – Trenutak udarca

Biografija Toma Milesa

Tom Miles profesionalni je urednički/komercijalni fotograf specijaliziran za sport i portrete koji radi u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo. Fotografira za razne britanske časopise i komercijalne klijente, poput novina „The Telegraph”, „Men's Health” i „Men's Fitness”. Posebno ga privlače sport i fitness jer nude široke mogućnosti rada, kao i suradnje s ljudima koji bude nadahnuće, poput Paule Radcliffe, Roryja Mcllroya i Mo Farah: istovremeno stvara i nezaboravne slike.
Tom je podučavao i na više od 30 sveučilišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva, primjerice na tečajevima Nikon škole u Ujedinjenom kraljevstvu i u Udruženju fotografa.
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Biografija Toma Duquesnoya

Tom Duquesnoy, nadimka „Fire Kid”, francuski je borac u mješovitim borilačkim vještinama (MMA), rođen 21. lipnja 1993. u Lensu, Francuska. Duquesnoy je najbolji borac u perolakoj kategoriji u Europi od 2013. godine.

Osvojio je europski naslov Belgium Beatdown, Killacam i trenutno drži naslov svjetskog BAMMA prvaka u lakoperoj i bantam kategoriji. Prve je dvije borbe u Killacamu dobio u svega 35 sekundi, što ga je nagnalo da se priključi Britanskom udruženju za mješovite borilačke vještina (BAMMA), najvećem europskom udruženju za mješovite borilačke vještine.

Nikonova kampanja „Trenutak udarca” | Što se nalazi u vašoj torbi s opremom?

Nikonova kampanja „Trenutak udarca” | Iza kulisa