Nikon Imaging | Hrvatska | Europa

UPOZNAJTE NIKONOVE AMBASADORE

Nikonovi ambasadori neki su od najdarovitijih i najutjecajnijih vizualnih umjetnika današnjice. Ovi daroviti, odvažni pripovjedači puni duha idu dalje od većine izazivajući divljenje zbog strasti, energije i predanosti svojem zanatu.RAY DEMSKI

Akcija i avantura

Joel Marklund

Sportski fotograf

VINCENT MUNIER

Divlje životinje i priroda

Kadir van Lohuizen

Fotoreporter i predavač

Nikonovi ambasadori daroviti su i utjecajni vizualni umjetnici koji koriste najnovije tehnologije iz branše i svijest o društvenim trendovima kako bi predstavili aktualno doba. Nikonovi ambasadori dijele svoje tehničko znanje i strast s profesionalnim fotografima i onima koje istinski zanima fotografija na radionicama, izložbama, internetskim podukama i društvenim mrežama.

Nikonovi ambasadori imaju ovlaštenje Nikona temeljem kojeg javnosti i profesionalnim fotografima demonstriraju mogućnosti i način korištenja Nikonovih proizvoda za fotografiranje, no izražajni sadržaj njihovog rada isključivo je njihov. Nikonovi ambasadori neovisni su izvođači i vizualni umjetnici te nisu zaposlenici Nikona. Nikonovi ambasadori odgovorni su za sadržaj svojih fotografija, web-stranica, izložaba i vizualnih slika kao i za način na koji su ti sadržaji i slike dobiveni. Poruke, uvjerenja ili stavovi izraženi na fotografijama, web-stranicama, izložbama ili vizualnim slikama ambasadora ne odražavaju nužno mišljenja, uvjerenja ili stavove tvrtke Nikon ili bilo kojeg zaposlenika tvrtke Nikon.