Nikon Imaging | Hrvatska | Europa

08/09/2011

Nikon predstavlja svoj najprodavaniji D-SLR sada u crvenoj boji

Amsterdam, Nizozemska, 8. rujna 2011. – Po prvi put, Nikon u svoju ponudu D-SLR fotoaparata uvodi model u primarnoj boji. Od 22. rujna, njegov najprodavaniji D-SLR fotoaparat, D3100, moći će se nabaviti u crvenoj boji diljem Europe.

D3100 je Nikonov popularni početni model D-SLR fotoaparata. Baš kao i prvi D3100, i ovaj novi model u ponudi također ima 14,2 megapiksela, način rada Guide (Vodič), snimanje potpunih HD videozapisa te način rada Live View (Pregled uživo). No, cilj uvođenja modela u živoj, crvenoj boji je povećati privlačnost ovog fotoaparata među mladima, obiteljima i svima onima koji se prvi put susreću s D-SLR fotoaparatima.

Ovaj fotoaparat je iznimno popularan među pridošlicama u svijet D-SLR fotografije, naročito onima koji žele savršenu kvalitetu snimaka svih onih važnih trenutaka u životu, a da ne moraju brinuti o postavkama. Posebno dobro prihvaćen je u obiteljima jer ovaj fotoaparat omogućuje lako snimanje predivnih fotografija kao i potpunih HD videozapisa svih onih trenutaka koje ne smijete propustiti.

D3100 Red bit će dostupan diljem Europe od 22. rujna.