Nikon Imaging | Hrvatska | Europa

25-07-2017

Razvoj digitalnog SLR fotoaparata Nikon D850

Amsterdam, Nizozemska, 25. srpnja 2017. – Nikon sa zadovoljstvom najavljuje postavljanje novih granica u području digitalnih SLR fotoaparata s punim kadrom i visokom razlučivošću, koje će označiti nadolazeći izlazak dugo očekivanog fotoaparata Nikon D850.

Fotoaparat D850 bit će snažan alat za one koji ne prihvaćaju kompromise u iznimnoj kvaliteti slike i svestranosti, uključujući buduće i profesionalne fotografe, hobiste koji snimaju pejzaže, komercijalne sportove, modu i vjenčanja, kao i autore multimedijalnih sadržaja.

Fotoaparat D850 nasljednik je fotoaparata D810, koji se proslavio iznimno izoštrenim i jasnim prikazom, kao i bogatim tonovima. Ovaj moćni novi digitalni SLR fotoaparat FX formata izrađen je pomoću niza novih tehnologija, značajki i poboljšanja performansi koje su izravan rezultat povratnih informacija dobivenih od korisnika tijekom godina, koji od svoje fotografske opreme očekuju samo najbolje.

Fotoaparat D850 premašit će očekivanja golemog broja fotografa koji traže mogućnosti visoke razlučivosti i velike brzine koje može ponuditi samo Nikon ovog kalibra upotpunjen objektivima NIKKOR.

*Informacije o izdanju ovog proizvoda objavit ćemo naknadno.