03-04-2020

COVID-19 OBAVIJEST

Zagreb, Hrvatska, 3. travnja 2020.

Kako se suočavamo s potpuno nepredvidivim okolnostima širom svijeta, nastalim povodom pandemije virusa COVID-19, željeli bismo vas uvjeriti da su zdravlje i sigurnost naših korisnika, zaposlenika i zajednice u kojoj živimo naša najvažnija briga.

Pažljivo pratimo situaciju i slijedimo upute vlade koju je svaka država objavila. Širom Europe, poduzeli smo mjere zatvaranja ureda i pokretanja rada od kuće, u skladu s uputama. Ovo uključuje privremeno zatvaranje nekih objekata, s obzirom da nam je jako bitna sigurnost zaposlenika te da želimo spriječiti širenje virusa. Ukoliko želite stupiti s nama u kontakt pišite nam putem kontakt obrasca na stranicama.

Kako je i dalje neizvestan proces proizvodnje i logistika, obavještavat ćemo vas o najnovijim vijestima, o opskrbi proizvodima i općem poslovanju, kako ćemo i mi dobivati vijesti. Svakodnevno provjeravamo naše planove kako bismo osigurali nesmetano poslovanje i pružanje usluga, što je više moguće u ovim uvjetima. Budite sigurni da će Nikon tim širom Europe biti uvijek uz vas. Podržavamo svakog da nastavi s mjerama opreza kako bismo ostali sigurni i brinuli jedni o drugima, u ovim teškim vremenima. Svi zajedno smo u ovome.