23-04-2019

VODONEPROPUSTAN I SPREMAN ZA IGRU. UPOZNAJTE NOVI COOLPIX W150

Amsterdam, Nizozemska, 23. travnja 2019.: Nikon predstavlja najnovijeg člana obitelji COOLPIX, zabavni COOLPIX W150. Vodootporan, otporan na udarce, smrzavanje i prašinu, ovaj kompaktni avanturistički fotoaparat izrađen je da bi išao bilo kuda i nudi istinski jednostavno baratanje.

Od snježnih krajolika do podvodnih scena, COOLPIX W150 tako je jednostavan za korištenje da svatko može snimati izvrsne fotografije i videozapise. Način rada za podvodno kadriranje lica osigurava odlične snimke u bazenu ili pri ronjenju do dubine od 10 m. Nadalje, fotoaparat je otporan na udarce s visine do 1,8 m, tako da može podnijeti nekoliko padova na odmoru s obitelji ili na zabavi. Nikonov CMOS senzor za nisko osvjetljenje i precizni objektiv NIKKOR s 3x optičkim zumom pružaju prekrasno izoštrene slike. Zasebni gumb za videozapise olakšava prebacivanje izravno na snimanje videozapisa pune HD razlučivosti sa stereo zvukom.

Zabavne značajke uključuju niz efekata fotografija u fotoaparatu koji se jednostavno dodaju kao dodatni interaktivni izbornik Variety za djecu. Kada ga uključite, korisnici će moći fotografijama priložiti glasovne poruke, aktivirati razigrane zaslone dobrodošlice, animirati dijaprojekcije i još mnogo toga. Vodootporni dodaci kao što je Nikonov plutajući uočljivi remen štite fotoaparat. SnapBridge olakšava dijeljenje najboljih snimki i daljinsko snimanje pomoću pametnog uređaja.

Ines Bernardes, voditeljica proizvoda u tvrtki Nikon Europe, izjavila je: „COOLPIX W150 izvrstan je vodootporni „usmjeri i snimi” fotoaparat. Djeca se mogu zabavljati s njime, a roditelji se ne moraju brinuti. Uz to, dostupan je u raznim jarkim bojama. Ako ćete vikend provesti s prijateljima, ovaj fotoaparat uvijek je spreman za polazak.”

Kratak pregled ključnih značajki

Vodootporan 10 m | Otporan na udarce 1,8 m | Otporan na smrzavanje -10 ° C | Otporan na nakupljanje prašine. Istinska lakoća „usmjeri i snimi” rada modela COOLPIX koji može izdržati nekoliko padova, izvrsno radi na hladnoći i obožava zabave na bazenu.
Način rada za podvodno kadriranje lica. Fotoaparat snima do četiri fotografije svaki put kada nađe lice.
Uvijek predivni rezultati. CMOS senzor za slabo osvjetljenje, precizni objektiv NIKKOR s 3x optičkim zumom i funkcijom 6x Dynamic Fine Zoom za dodatni domet.¹
Sjajni videozapisi. Fotoaparat snima videozapise u punoj HD razlučivosti (1080/30 fps) sa stereo zvukom.
Jednostavnost funkcije „usmjeri i snimi”. Postavke se automatski optimiziraju. Veliki, antirefleksivni LCD zaslon nudi jasnu vidljivost, čak i pod vodom.
Zabavni izbornik Variety. Korisnici mogu snimati koristeći jednostavno sučelje izbornika ili uključiti izbornik Variety koji je pun interaktivnih značajki.

Kompatibilan s tehnologijom SnapBridge

Nikonova aplikacija SnapBridge za iOS i Android mora se instalirati na kompatibilan pametni uređaj prije korištenja tehnologije SnapBridge na ovom fotoaparatu.


¹ Uvećanje funkcije Dynamic Fine Zoom računa se od maksimalnog širokokutnog položaja optičkog zuma.