04-03-2020

NOVI DVOGLEDI ACULON T02: POGLEDAJTE VIŠE DOK PUTUJETE SA STILOM

Amsterdam, Nizozemska, 4. ožujka 2020.: Nikon danas predstavlja lagane i kompaktne dvoglede ACULON T02 koji putnicima, koncertnim posjetiteljima i ljubiteljima sporta otvaraju potpuno novi svijet detalja.

Težine samo 195 g, ovi dvogledi gotovo su mali kao pametni telefon i mogu se bez napora nositi u noćnom izlasku ili na nezaboravnom putovanju. Omogućit će još zabavnije iskustvo glazbenih festivala, sportskih turnira i kulturnih događanja dajući vam pogled iz prvog reda bez obzira na to gdje sjedite.

Nikonova pouzdana optika i leće s višeslojnim premazom pružaju svijetao i jasan pogled, dok je fokusiranje jednostavno uz pomoć prstena za fokusiranje. Okretno-klizne školjke okulara osiguravaju vam jednostavno postavljanje idealne točke oka za ugodno gledanje – i golim okom i kad nosite naočale.

Dvogledi ACULON T02 dostupni su u četiri moderne i elegantne boje – crvenoj, plavoj i bijeloj 8x21 te crnoj 10x21. Bez obzira na to jeste li na putu ili na nekom sportskom događaju ili jednostavno gledate neki show, dvogledi ACULON T02 pomoći će vam da putujete lagano, izgledate moderno i vidite mnogo više.

ACULON T02 8x21 (crveni)

ACULON T02 8x21 (plavi)

ACULON T02 8x21 (bijeli)

ACULON T02 10x21 (crni)

Ključne značajke

• Kompaktni i lagani za nošenje – težine samo 195 g.
• Leće s višeslojnim premazom za svijetle slike.
• Veći prsten za fokusiranje za glatki rad.
• Okretno-klizne gumene školjke okulara olakšavaju pozicioniranje očiju na pravu točku oka.
• Tanak i elegantan dizajn s jednom šarkom.
• Dostupni u četiri boje kućišta: 8x21 u crvenoj, plavoj i bijeloj / 10x21 u crnoj boji.