05-08-2021

NIKON PREDSTAVLJA TRI NOVA LASERSKA DALJINOMJERA KOJA ĆE VAŠU IGRU GOLFA PODIĆI NA NOVU RAZINU

Amsterdam, Nizozemska, 5. kolovoza 2021.: Nikon je danas najavio početak prodaje tri nova laserska daljinomjera: COOLSHOT PROII STABILIZED, COOLSHOT LITE STABILIZED i COOLSHOT 50i. Namijenjeni golferima, odlikuju se novom, inovativnom tehnologijom za beskompromisan, miran i stabilan prikaz terena zahvaljujući vrhunskoj Nikonovoj optici.

Nikonov najnapredniji laserski daljinomjer do sada, COOLSHOT PROII STABILIZED nasljeđuje tehnologiju stabilizacije svog prethodnika, modela COOLSHOT PRO STABILIZED, proizvoda s izvanrednim ocjenama korisnika. Ovaj laserski daljinomjer omogućuje mjerenje udaljenosti do 450 metara i stabilizira vaš prikaz i laser suzbijanjem utjecaja podrhtavanja ruke i faktora okoliša, osiguravajući jasan i točan prikaz terena. Tehnologija DUAL LOCKED ON ECHO obavještava vas da je izmjerena udaljenost do zastavice kako biste lopticu uputili točno prema rupi, uz vizualni i zvučni znak funkcije ‘locked on’.

COOLSHOT PROII STABILIZED ima četiri načina prikaza rezultata mjerenja, uključujući način Golf, koji omogućuje mjerenje udaljenosti prilagođene putanji pada – ključne za udarce na uzvisinama i padinama. Na natjecanjima, odaberite način mjerenja stvarne udaljenosti s Pokazateljem stvarne udaljenosti, koji označava da se pridržavate pravila. Ovaj lagani i vodootporni laserski daljinomjer može se koristiti u svim uvjetima.

COOLSHOT LITE STABILIZED, koji također omogućuje mjerenje udaljenosti do 450 metara, koristi tehnologiju stabilizacije koja smanjuje vibracije uzrokovane pokretima ruke za približno 80 posto, osiguravajući jasan prikaz terena. Ovaj laserski daljinomjer ima tehnologiju LOCKED ON, s vizualnim znakom koji vas obavještava o udaljenosti do najbližeg objekta. Ima dva načina prikaza izmjerene udaljenosti: način Golf (udaljenost prilagođena putanji pada i stvarna udaljenost) i način Stvarna udaljenost. Laserski daljinomjer nepropusan je za kišu i može se koristiti u vlažnim uvjetima kao i u širokom rasponu temperatura.

Treći laserski daljinomjer koji se uvodi je COOLSHOT 50i, koji omogućuje mjerenje udaljenosti do 360 metara. Dizajniran za lako rukovanje, ovo je prvi Nikonov laserski daljinomjer s ugrađenim magnetom za sigurno postavljanje na torbu ili vozilo za golf. Funkcija DUAL LOCKED ON QUAKE vizualnim znakom i kratkim vibriranjem obavještava vas da je izmjerena udaljenost do zastavice. COOLSHOT 50i ima ista dva načina mjerenja kao i COOLSHOT LITE STABILIZED: način Golf (udaljenost prilagođena putanji pada i stvarna udaljenost) i način Stvarna udaljenost, a oba vam pomažu uputiti iznimno točan udarac. I ovaj laserski daljinomjer je nepropusan za kišu i može se koristiti u vlažnim uvjetima.

Više o tvrtki Nikon

Nikon je vodeći svjetski pružatelj proizvoda i usluga za fotografiranje. Njegova inovativna optička tehnologija, od amaterskih do profesionalnih fotoaparata i od objektiva do dodatne opreme, temelji se na više od 100 godina iskustva. Robna marka prepoznata je diljem svijeta po postavljanju novih standarda dizajna i izvedbe, a Nikonovi revolucionarni bezrcalni aparati serije Z i NIKKOR Z objektivi podižu optičke performanse na novu razinu.

Nikon ima vodeću ulogu u kulturi fotografiranja i osnažuje neke od najboljih svjetskih vizualnih umjetnika da iskoriste svoj kreativni potencijal pričajući priče kroz slike. Nikonova nagrađivana oprema fotografima i snimateljima omogućuje da ostvare svoju kreativnu viziju na najvećoj razini.

Kao pouzdan vizionarski partner objedinjuje stvaratelje sadržaja svih vrsta svojom angažiranom zajednicom, nenadmašnom tehničkom stručnošću i pružanjem pristupa obrazovnim resursima putem inicijativa kao što je škola Nikon School.