22-11-2017

Objavljena je nova Nikonova Europska zajednica za vjenčanu fotografiju

Amsterdam, Nizozemska, 22. studenog 2017. – Danas se obilježava pokretanje Nikonove Europske zajednice za vjenčanu fotografiju, tima profesionalnih fotografa vjenčanja i utjecajnih osoba na području vjenčanja iz cijele Europe koje je Nikon brižljivo odabrao da ocrtaju sadašnje i buduće trendove u vjenčanjima i stilove u fotografiranju vjenčanja. Članovi osnivači zajednice:

•  UK: Ross Harvey, fotograf vjenčanja i Louise Beukes, urednica bloga B.LOVED
•  Italija: Nadia Meli, fotografkinja vjenčanja i Elena Saia, osnivačica bloga Wedding Wonderland
•  Francuska: Chloé Lapeyssonnie, fotografkinja vjenčanja i Nessa Buonomo, osnivačica bloga La Mariée Aux Pieds Nus
•  Češka: Simona Smrčková i Kamil Saliba, fotografi vjenčanja i Lucie Spišáková, urednica bloga Originalni Svatba 

Nikonova Europska zajednica za vjenčanu fotografiju producirat će kontinuirani niz ekskluzivnih sadržaja koji će se prikazivati na Nikonovim europskim web-mjestima, a započet će s fokusom na različite tradicije vjenčanja. Od francuskog plesa brioša (danse de la brioche) do grčkog razbijanja tanjura, članovi zajednice nominirali su i fotografirali neobične i ujedno prekrasne tradicije širom Europe. Taj je sadržaj osmišljen s ciljem da fotografima vjenčanja pruži nadahnuće i nove ideje.

Sve fotografije koje snime članovi zajednice snimit će se novim Nikonovim fotoaparatom D850. Fotoaparat D850 svojim vam brzim senzorom FX formata iznimno visoke razlučivosti, koji koristi 45,7 megapiksela efektivne razlučivosti, izvanrednom osjetljivošću na svjetlo i dinamičkim rasponom omogućuje da snimite puno više od samih fotografija – on vam omogućuje da snagom detalja ispričate priču mladenaca i vratite ih na njihov poseban dan.

Nakon pokretanja Nikonova Europska zajednica za vjenčanu fotografiju dvaput će godišnje objavljivati informacije o nadolazećim trendovima u vjenčanjima. U drugom nastavku ovog ekskluzivnog niza sadržaja, koji će biti dostupan u travnju 2018., prikazivat će se trendovi i predviđanja za proljeće/ljeto 2018.

Dodatne informacije o Nikonovoj Europskoj zajednici za vjenčanu fotografiju i sadržaj možete pronaći na ovdje.

Za više informacija o nagrađivanim proizvodima tvrtke Nikon posjetite www.europe-nikon.com