09-02-2018

Nikonovi proizvodi osvojili su nagradu „iF Design Award 2018”

Amsterdam, Nizozemska, 9. veljače 2018.: Nikon sa zadovoljstvom objavljuje da su tri njegova proizvoda osvojila nagradu „iF Design Award 2018” u kategoriji tih proizvoda.

Proizvodi koji su osvojili nagrade su:

Digitalni SLR fotoaparat – Nikon D850

D850 Nikonov je najnoviji vodeći model koji fotografima punog kadra pruža vrhunsku kombinaciju razlučivosti, brzine i osjetljivosti na svjetlost. Idealan je izbor za fotografe koji žele slobodu za zadivljujuće slike bez iznimke. D850 je izvrstan na svim područjima, što ga čini savršenim fotoaparatom za profesionalce.

Digitalni SLR fotoaparat – Nikon D7500

D7500 napredan je D-SLR fotoaparat koji objedinjuje mnoge inovacije priznatog modela D500 u laganom, izdržljivom i povoljnijem kućištu. Njegov senzor slike od 20,9 milijuna piksela, procesor i široki ISO raspon čine ga sposobnim i svestranim alatom u rukama strastvenog fotografa.

Kompaktni digitalni fotoaparat – COOLPIX W300

COOLPIX W300 robustan je kompaktni digitalni fotoaparat vodootporan do 30 m, može podnijeti pad s do 2,4 m i nudi sjajne performanse s 4K UHD filmovima. Izdržljivi fotoaparat dobro je opremljen intuitivnim značajkama za snimanje doživljaja punih akcije kao što su planinarenje, kampiranje, skijanje, pa čak i opuštanje na plaži.

Nagrade „iF Design Awards” prestižne su nagrade za dizajn na globalnoj razini koje sponzorira organizacija iF International Forum Design GmbH. Nagrade se dodjeljuju u nekoliko disciplina, uključujući proizvode, komunikaciju i pakiranje. Ove godine poznati neovisni stručnjaci ocijenili su preko 6400 prijava iz 54 zemlje.