Upoznajte Nikonove ambasadore

Nikonovi ambasadori neki su od najdarovitijih i najutjecajnijih vizualnih umjetnika današnjice. Ovi daroviti, odvažni pripovjedači puni duha idu dalje od većine izazivajući divljenje zbog strasti, energije i predanosti svojem zanatu.

Nikonovi ambasadori daroviti su i utjecajni vizualni umjetnici koji upotrebljavaju najnovije tehnologije iz branše i svijest o društvenim trendovima kako bi predstavili aktualno doba. Nikonovi ambasadori dijele svoje tehničko znanje i strast s profesionalnim fotografima i onima koje istinski zanima fotografija na radionicama, izložbama, internetskim podukama i društvenim mrežama.

Nikonovi ambasadori imaju ovlaštenje Nikona temeljem kojeg javnosti i profesionalnim fotografima demonstriraju mogućnosti i način korištenja Nikonovim proizvodima za fotografiranje, no izražajni sadržaj njihovog rada isključivo je njihov. Nikonovi ambasadori neovisni su izvođači i vizualni umjetnici te nisu zaposlenici Nikona. Nikonovi ambasadori odgovorni su za sadržaj svojih fotografija, web-stranica, izložbi i vizualnih slika kao i za način na koji su ti sadržaji i slike dobiveni. Poruke, uvjerenja ili stavovi izraženi na fotografijama, web-stranicama, izložbama ili vizualnim slikama ambasadora ne odražavaju nužno mišljenja, uvjerenja ili stavove Nikona ili bilo kojeg Nikonovog zaposlenika.