Stvorite svoj svijet. Probudite svoju strast.

Create Your Light je projekt koji spaja kreativne osobe. Što se događa kada dođe do suradnje dva fotografa? Istražite umjetnost fotografije kroz suradnje koje spajaju fotografe, omogućavajući ispreplitanje različitih žanrova, stilova i vizualnih koncepata. Pronaći ćete različite savjete i preporuke koje će vam otvoriti nove poglede kada je riječ o fotografiranju.
Nestrpljivo iščekujemo vaše nove radove!

Budite inspirirani razvijati svoje vještine

Create Your Light okuplja članove Nikon obitelji koji jedni u drugima pronalaze izazove i poticaje. I dalje ćemo dijeliti s vama upute i savjete naših stručnjaka o raznim temama koje možete koristiti za stvaranje vlastitih radova. Kao i prije, imate dva tjedna da nove vještine iskoristite za stvaranje fotografije zasnovane na trenutnoj temi. Podijelite s nama svoju kreaciju na Instagramu ili Facebooku koristeći hashtag #CreateYourLight.

Suradnja s Majkom Prirodom - snimanje morskog pejzaža s fotografom oceana

#CreateYourLight se vraća na zapadnu obalu Irske kako bi se pridružio snimanju s fotografom oceana Georgeom Karbusom.
Od veličanstvenih klifova Mohera do polja i plaža, George otkriva kako surađuje s najboljom kreatoricom - Majkom Prirodom.

Opremljen aparatom Z 7II i svojim najdražim objektivima - NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S i AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED - George može uhvatiti nevjerojatne slike obale County Clarea. Dva EXPEED procesora u Z 7II i izvrsne mogućnosti fokusiranja bez napora zadovoljavaju Georgeove zahtjeve ostavljajući ga tako da se koncentrira na kadriranje i nagle promjene vremenskih uvjeta i osvjetljenja.

Pridružite se Georgeu u njegovom elementu i naučit ćete kako planirati najbolje svjetlo, izvući najviše iz okoline i iskoristiti sve te neočekivane trenutke ljepote.

Podijelite s nama vaše najbolje snimke koristeći hashtag #CreateYourLight. Odabrane fotografije će biti dodane u našu Nikon galeriju.

Savjeti i trikovi naših profesionalaca, zasnovani na fotografskim temama koje možete probati kod kuće

PROBUDITE SVOJU STRAST

VIŠE SVJETLA, SNAŽNIJI UTJECAJ

#ZCreators