Stvorite svoj svijet. Probudite svoju strast.

Create Your Light je projekt koji spaja kreativne osobe. Što se događa kada dođe do suradnje dva fotografa? Istražite umjetnost fotografije kroz suradnje koje spajaju fotografe, omogućavajući ispreplitanje različitih žanrova, stilova i vizualnih koncepata. Pronaći ćete različite savjete i preporuke koje će vam otvoriti nove poglede kada je riječ o fotografiranju.
Nestrpljivo iščekujemo vaše nove radove!

Budite inspirirani razvijati svoje vještine

Create Your Light okuplja članove Nikon obitelji koji jedni u drugima pronalaze izazove i poticaje. I dalje ćemo dijeliti s vama upute i savjete naših stručnjaka o raznim temama koje možete koristiti za stvaranje vlastitih radova. Kao i prije, imate dva tjedna da nove vještine iskoristite za stvaranje fotografije zasnovane na trenutnoj temi. Podijelite s nama svoju kreaciju na Instagramu ili Facebooku koristeći hashtag #CreateYourLight.

Portretiranje na otvorenom!

#CreateYourLight ovaj put istražuje portretnu fotografiju na otvorenom s Brettom Florensom koji fotografira modu i vjenčanja te s Kathrin Schafbauer - sportskom, modnom i lifestyle fotografkinjom. Brett i Kathrin su u posjetu Tenerifima i traže najbolje svjetlo za fotografiranje međusobnih portreta.

U ovoj suradnji je najbitnije prirodno svjetlo i ljudi koje se snima. Saznajte kako su napravili izvrsne portrete uz osvjetljenje podjednako onom u studiju. Bez reflektora i bez bljeskalica. Samo uz pomoć Nikona Z 5 i Nikona Z 6II - bezrcalnih aparata punog kadra, i uz dva vrhunska objektiva: NIKKOR Z 85mm f/1.8 S i NIKKOR Z 35mm f/1.8 S.

Izađite! Ne trebate uvijek studio.
Sve što trebate je dobro svjetlo, osobu za portret, dobar fotoaparat i dobre objektive.

Podijelite svoje najbolje portrete na otvorenom s nama koristeći hashtag #CreateYourLight.
Najbolje fotke mogu biti izabrane za našu Nikon galeriju najdražih slika.

Savjeti i trikovi naših profesionalaca, zasnovani na fotografskim temama koje možete probati kod kuće

PROBUDITE SVOJU STRAST

VIŠE SVJETLA, SNAŽNIJI UTJECAJ

#ZCreators