23-08-2016

JA SAM photokina 2016: što nam sprema Nikon

Nikon će na ovogodišnjoj photokini izložiti proizvode koji autorima sadržaja pružaju još više mogućnosti

Amsterdam, 23. kolovoza 2016. – Nikon se sprema još jednom zauzeti središnje mjesto na vodećem svjetskom sajmu fotografske opreme photokina u Kölnu. Na štandu u dvorani 2.2 na sajmu Koelnmesse posjetitelje očekuju uzbudljive prve najave, a također će iz prve ruke moći upoznati najnovije proizvode. Osim toga, moći će prisustvovati i fantastičnim prezentacijama koje će održati niz svjetski poznatih fotografa koji rade s Nikonom u kojima će im otkriti kako stvaraju zanimljive sadržaje.

Na Nikonovom će štandu po prvi puta biti javno izložen nedavno najavljeni Nikon D3400. Pogledajte izbliza taj DSLR za početnike s kojim je tako lako dijeliti slike u pokretu i otkrijte kako njime možete snimati fotografije visoke kvalitete bez imalo muke.

Posjetitelji će na Nikonovom štandu također moći testirati najnovije profesionalne DSLR proizvode, uključujući vrhunski Nikon D5 FX-formata i njegovog mlađeg brata Nikon D500. Doživite fotografiju u svih 360 stupnjeva uz Nikon KeyMission 360. Taj će fotoaparat, prvi put predstavljen na sajmu CES 2016, biti izložen na štandu. Tu će još biti i široka lepeza NIKKOR objektiva i COOLPIX kompaktnih fotoaparata koji se svi mogu lako isprobati.

Na Nikonovom će štandu održati prezentacije i slavni fotografi u kojima će govoriti o svojim iskustvima pri snimanju najnovijom Nikonovom opremom. Fotografkinja National Geographica Ami Vitale odvest će publiku pred nosoroge u Africi i pande u Kini, dok će Nikonov europski ambasador Joel Marklund publici omogućiti da zaviri iza pozornice najvećih svjetskih sportskih događaja, uključujući Rio 2016. i završnicu Lige prvaka. Osjetite navalu adrenalina s motokrosa i slobodnog trčanja uz Marcel Lämmerhirt te nastavite učiti uz mnoge druge fotografe koji će s vama podijeliti fascinantne činjenice o svom radu.

Takami Tsuchida, predsjednik, Nikon Europa, komentira: „Oduševljeni smo time što fotografima širom svijeta pružamo podršku u stvaranju uzbudljivih sadržaja, a još nas više nadahnjuje način na koji se naša tehnologija upotrebljava za stvaranje tih impresivnih djela. Kako je količina sadržaja koja se danas stvara veća nego ikada prije, cilj nam je da proizvodi koji su izloženi na sajmu photokina 2016. još više potaknu kreativnost, inovaciju i kvalitetu izvedbe.”

Sajam photokina otvoren je od 10 do 18 sati od 20. do 25. rujna 2016. Potpun raspored prezentacija i aktivnosti bit će dostupan na našoj web lokaciji. Za najnovije vijesti i prikaze pratite nas na Twitteru @NikonEurope. Pridružite se razgovoru na Twitteru #photokina.