25-07-2018

Razvoj nove generacije bezrcalnog aparata punog kadra i NIKKOR objektiva – s novim postoljem – koji slijedi novu dimenziju optičkih performansi

Amsterdam, Nizozemska, 25. srpnja 2018.: Nikon sa zadovoljstvom objavljuje razvoj bezrcalnog aparata punog kadra FX formata tvrtke Nikon te objektiva NIKKOR koji sada imaju novo postolje.

Bezrcalni aparat i objektivi NIKKOR koji su trenutno u razvoju su, uvođenjem novog postolja, omogućili dosezanje nove dimenzije optičkih performansi. Bezrcalni aparat rezultat je Nikonove napredne tehnologije obrade slika te naprednih optičkih i proizvodnih mogućnosti stečenih tijekom više od stoljeća iskustva. Stručno iskustvo stečeno tijekom razvoja Nikonovih digitalnih SLR fotoaparata je također uvelike pridonijelo ovom razvoju.

S ovim novim bezrcalnim aparatom i objektivima NIKKOR, predani smo pružanju fotografima mogućnosti snimanja bogatijih i živopisnijih slika no ikada prije.

Osim toga, za nove bezrcalne aparate razvija se i novi prilagodnik postolja. On će se upotrebljavati uz objektive NIKKOR s F-postoljem, koji su dio Nikonovog digitalnog SLR sustava, što će fotografima dodatno povećati izbor.

Nikon će nastaviti predvoditi kulturu fotografije predstavljanjem novog bezrcalnog aparata, ali i daljnjim razvojem Nikonovih digitalnih SLR fotoaparata, time pružajući korisnicima mogućnosti uživanja u jedinstvenim vrijednostima oba sustava.

Poseban slikovni sadržaj koji se odnosi na ovaj proizvod možete pregledati ovdje. Budite u toku sa sadržajem koji dolazi.

Detalji, uključujući datum puštanja u prodaju i predložena maloprodajna cijena, bit će objavljeni naknadno.

Više informacija o Nikonovim nagrađenim proizvodima potražite na www.europe-nikon.com