28-10-2021

NIKON OMOGUĆUJE EKSKLUZIVAN PRISTUP FOTOAPARATU Z 9 PUTEM BESPLATNOG VIRTUALNOG DOGAĐAJA

#NikonDays održat će se 5. studenoga od 13:00 h do 21:00 h

Amsterdam, Nizozemska, 28. listopada 2021.: Nikon sa zadovoljstvom predstavlja pojedinosti o ekskluzivnom virtualnom događaju kojim će se proslaviti sustav serije Z, uključujući njegov najnapredniji i vodeći fotoaparat, Z 9, koji je predstavljen 28. listopada.

Popularan događaj ove tvrtke, #NikonDays , održat će se 5. studenoga od 13:00 h do 21:00 h. Događaj će satima omogućavati dosad neviđen pristup novom izvrsnom proizvodu tvrtke Nikon, a na njemu će se otkriti i njegove tajnovite značajke.

Zaljubljenici u fotografiju, kao i profesionalci, moći će uživati u sesijama koje će održati na francuskom, engleskom i njemačkom. Bit će tu i prezentacija proizvoda putem platforme Zoom te okruglih stolova, a sudionici će imati i priliku upoznati vodeće Nikonove fotografe divljine, sportske fotografe, automobilističke fotografe, modne fotografe i fotografe vjenčanja iz cijele Europe. Sudionici će, osim toga, moći i detaljno pogledati fotoaparat Z 9, sustav Z te nekoliko objektiva NIKKOR.

Sudjelovanje na događaju besplatno je. Savjeti i smjernice o tome kako fotografi mogu ostvariti svoj kreativni potencijal kroz fotografije i videozapise, bez obzira na temu, bit će u središtu inspirativnog i bogatog rasporeda aktivnosti.

Sudionici će moći izabrati jedan od tri istovremena događaja, i to na engleskom, francuskom ili njemačkom.

Crvena pozornica (engleski)

Ovdje će posjetitelji moći poslušati inspirativne fotografe, kao što su Amy Shore, Ashley i Jered Gruber te Brett Florens, kao i s Nikonove stručnjake, dok sudjeluju u fotografskim izazovima, demonstracijama proizvoda i intervjuima.

Zelena pozornica (njemački)

Posjetitelji mogu učiti od fotografa kao što su Willi Rolfes, Ava Pivot, Christian Ammann, Heike Jasper i Jan Vincent, kao i od Nikonovih stručnjaka, dok sudjeluju u popodnevnim sesijama, uključujući snimanje u modnoj fotografiji i portretnoj fotografiji te još mnogo toga.

Plava pozornica (francuski)

Inspirativni fotografi, kao što su Vincent Lambert, Little Shao, François Lamoureux i Emmanuel Pampuri, okupit će se s Nikonovim stručnjacima kako bi s polaznicima razgovarali o svom iskustvu uporabe fotoaparata Z 9 i snimili plesnu koreografiju.

Program, kao i sati dodatnog ekskluzivnog sadržaja, ostat će dostupni na zahtjev, što znači da će sadržaj biti dostupan čak i nakon završetka događaja.

Da biste sudjelovali na događaju, svoje mjesto rezervirajte na web-mjestu https://nikondays.nikoneurope.com.
Kako biste vidjeli cijeli raspored, posjetite web-mjesto https://nikondays.nikoneurope.com.

Više o tvrtki Nikon

Nikon je vodeći svjetski pružatelj proizvoda i usluga za fotografiranje. Njegova inovativna optička tehnologija, od amaterskih do profesionalnih fotoaparata te od objektiva do dodatne opreme, temelji se na više od 100 godina iskustva. Robna marka prepoznata je diljem svijeta po postavljanju novih standarda dizajna i izvedbe, a Nikonovi revolucionarni bezrcalni aparati serije Z i NIKKOR Z objektivi podižu optičke performanse na novu razinu.

Nikon ima vodeću ulogu u kulturi fotografiranja i osnažuje neke od najboljih svjetskih vizualnih umjetnika da iskoriste svoj kreativni potencijal pričajući priče kroz slike. Nikonova nagrađivana oprema fotografima i snimateljima omogućuje da ostvare svoju kreativnu viziju na najvećoj razini.

Kao pouzdan vizionarski partner objedinjuje stvaratelje sadržaja svih vrsta svojom angažiranom zajednicom, nenadmašnom tehničkom stručnošću i pružanjem pristupa obrazovnim resursima putem inicijativa kao što je škola Nikon School.