JA SAM Elana Saia, osnivačica bloga Wedding Wonderland

Elena se zaljubila u vjenčanja prije nekoliko godina, kada je počela planirati vlastito. Vjenčanja su odjednom u potpunosti zaokupila njene misli te je početkom 2012. osnovala blog Wedding Wonderland čija su tema kreativna vjenčanja i prelijepa fotografija. Blog Wedding Wonderland ubrzo je postao jedan od najvećih talijanskih blogova o vjenčanjima, posluživši kao inspiracija u planiranju vjenčanja tisućama parova.

Od samog početka, Elenina misija bila je pomoći budućim mladenkama i mladoženjama u personaliziranju svojih vjenčanja te u tome da to bude stvarno njihov dan. Pet godina kasnije, Elena je sretna što to može nazvati svojim poslom. Samu sebe smatra veoma sretnom jer svaki dan može par sati provesti gledajući fotografije zaljubljenih!
Elena Saia

Pitanja i odgovori

Zašto ste za svoju karijeru odabrali vjenčanja?
Dogodilo se slučajno! U početku, blog Wedding Wonderland bio je samo hobi (na koji je odlazilo jako puno vremena), no uvijek sam se nadala da ću ga moći pretvoriti u nešto više. Volim raditi u industriji vjenčanja. Uvijek sam okružena nečim lijepim i imam priliku svakoga dana stvoriti nešto novo.

Od svih vjenčanja koje ste prikazali na svom blogu, koje vam je najdraže?
Ima ih toliko puno! Kada bih se stvarno morala odlučiti za jedno, to bi bilo jedno predivno ovogodišnje vjenčanje inspirirano Snom Ivanjske noći. Uključivalo je sve što ja volim: proslavu u šumi, jarke boje, dugačak stol ispod lampica, pokoji zlatni ukras i još mnogo kreativnih detalja.

Koliko je po vašem mišljenju fotografija važna za vjenčanje?
Vjenčana fotografija iznimno je važna. Mladenke provedu toliko vremena razmišljajući o svakom detalju, vjenčanici, cvijeću ili darovima za goste, no oni često potraju svega nekoliko sati, a dan vjenčanja prođe u trenu! Svi parovi zaslužuju odličnog fotografa koji će zabilježiti sve te prekrasne i dragocjene trenutke.