JA SAM Louise Beukes, urednica bloga B.LOVED

Louise je radila u polju dizajna interijera te već šest godina uređuje nagrađivani blog posvećen vjenčanjima i stilu života. Na blogu objavljuje najljepše suvremene inspiracije za vjenčanja, interijere, obiteljski život, modu i ljepotu. Od tada, njen stilistički rad objavljen je u vodećim publikacijama za mladenke diljem svijeta, čime se pozicionirala kao vodeći autoritet u industriji vjenčanja koja je uvijek okrenuta prema budućnosti.
Louise Beukes

Pitanja i odgovori

Zašto ste za svoju karijeru odabrali vjenčanja?
Nekada i najmanja stvar može promijeniti vaš svijet.  Za mene je to bio klik na gumb „Objavi“ kada sam napravila prvu objavu na svom blogu jednog prohladnog dana u ožujku 2011. Tada nisam ni sumnjala na to da će me taj klik lansirati u ludi svijet vjenčanja. Odjednom sam morala balansirati između zahtjevnog posla s punim radnim vremenom, bloga koji je naglo raste i života u netom sklopljenom braku.

Sljedećih sam godina neumorno radila kako bih osnovala brend B.LOVED, stekla veći broj čitatelja te radila na talentiranoj i vjernoj mreži kolega profesionalaca iz industrije vjenčanja. U 2014. konačno sam se odvažila, odustala od redovnog posla za koji sam izgubila svaku strast i sve posvetila poslu i industriji koje sam veoma zavoljela.

Od svih vjenčanja koje ste prikazali na svom blogu, koje vam je najdraže?
Tijekom godina zaljubila sam se u sva stvarna vjenčanja prikazana na blogu B.LOVED, no ovogodišnji favorit za sad mi je vjenčanje Eduarda i Clareane, spoj britanske i brazilske kulture. Održano je na imanju Eduardovog djeda s pogledom na brežuljke South Downs. Kombinacija je tradicionalnih engleskih elemenata i atmosfere brazilskog tuluma. Clareanina moderna vjenčanica britanskog dizajnerskog studija Self Portrait sve je zapanjila, a ugođaj objeda na otvorenom stvoren je zahvaljujući platnenom šatoru otvorenih strana ispunjenog engleskim ružama, hortenzijama i božurima. Gosti su mogli kušati tortu koja je zrakoplovom stigla iz Brazila, kao i iskusiti pravu zabavu na plesnom podiju i nakon 1 ujutro.

Koliko je po vašem mišljenju fotografija važna za vjenčanje?
Kada je pojedena i zadnja kriška torte, kada uvene i zadnja latica vjenčanog buketa, a romansa prvog poljupca doima se poput dalekog sna, fotografije su ono što drži sjećanja na dan vjenčanja na životu.  Dobiti slike s vjenčanja gotovo je jednako uzbudljivo kao i sam dan!  Ponovo proživjeti te trenutke, vidjeti vlastito vjenčanje iz druge perspektive, vidjeti ljubav i osmijeh na licima gostiju i cijeniti sve sićušne detalje koje ste mjesecima brižno birali i stvarali i koji su prekrasno snimljeni.  Fotografije i albumi nisu samo nešto što možete ponovo pogledati u narednim mjesecima ili godinama, već su i dragocjeno nasljeđe iz kojih buduće generacije mogu učiti o svojoj prošlosti.