Nikon Imaging | Hrvatska | Europa

Nikonova Europska zajednica za vjenčanu fotografiju s fotoaparatom Nikon D850

Vjenčanje je jedno od najvažnijih stvari koje će par iskusiti, a fotografije tog dana bit će među njihovim najcjenjenijim uspomenama. Zbog toga je potreban iznimno talentirani fotograf koji može snimiti te jedinstvene trenutke.

Zbirka fotografija s vjenčanja može ispričati priču, od razmjene prstenja do prvog plesa, a parovi sve češće svoju priču žele ispričati na jedinstvene načine.

Tu u igru ulazi Nikonova Europska zajednica za vjenčanu fotografiju, ekipa sastavljena od nekih od najboljih fotografa za vjenčanja i blogera iz cijele Europe koje je Nikon pojedinačno odabrao. Njihova je misija otkriti najnovije trendove vjenčanja i stilove fotografiranja s cijelog kontinenta.

Nikon im je kao prvi zadatak odredio izazov da fotoaparatom Nikon D850 snime neke od najboljih i najkreativnijih svadbenih običaja iz svojih zemalja.

Svi fotografi okupljeni u Nikonovoj Europskoj zajednici za vjenčanu fotografiju koristili su se novim model D850, fotoaparatom opremljenim senzorom FX formata iznimno visoke razlučivosti koji koristi 45,7 megapiksela efektivne razlučivosti radi stvaranja datoteka od 45,4 MP s bogatim detaljima.