©Ross Harvey

Katalog Nikonove europske zajednice za vjenčanu fotografiju

Fotografija vjenčanja prilagođava stil modi koja se vječno mijenja. U ovom katalogu, Nikonova europska zajednica za vjenčanu fotografiju predstavila je uzbudljivu kolekciju klasičnih, aktualnih i novih trendova u fotografiji vjenčanja, zabilježenu Nikonovim fotoaparatima sa NIKKOR objektivima, i pružila savjete za reprodukciju legendarnih snimaka.

Klasičan

©Nadia Meli

Među trendovima koji su se pojavili tijekom prošlog desetljeća, neki su postali riznice koje će se razvijati, dok nas drugi nasmijavaju dočaravajući duh i modu vremena.

Trenutni

©Ross Harvey

Članovi Nikonove europske zajednice za vjenčanu fotografiju pohode veliki broj vjenčanja tijekom godine te iz prve ruke svjedoče najnovijim trendovima.

Nadolazeći

©Chloé Lapeyssonnie

Uz izvrsno znanje o industriji vjenčanja, Nikonova zajednica izdvojila je trendove koji se postepeno pojavljuju diljem Europe.

Zaključak

Trendovi u vjenčanoj fotografiji razvijaju se pod utjecajem mode, životnog stila i tehnoloških napredaka i članovi Nikonove europske zajednice za vjenčanu fotografiju slažu se oko puno toga, no jedno je sigurno – budućnost fotografije vjenčanja je svijetla, kreativna i tehnološki napredna.

©Simona Smrcková i Kamil Saliba