Umjetnici vizionari koji istražuju nove vidike serijom Z

Uz pomoć revolucionarnog bezrcalnog seta serije Z fotografi svih razina iskustva pričaju svoje priče na potpuno nove načine. Predstavljamo vam fotografe #Zcreators.

Osnažite svoju kreativnost

Uz revolucionarni bezrcalni set serije Z sve je moguće. Otključajte svoj potencijal i dopustite nam da vam pomognemo osnažiti vašu kreativnost, ispričati vaše priče i oživjeti vaše strasti na nove načine. Započnite svoje kreativno putovanje dok se mi pripremamo za otvaranje našeg sljedećeg poglavlja predstavljanjem nove generacije fotoaparata Z 6II i Z 7II.

Tvrtka Nikon ovlastila je fotografe #Zcreators da javnosti demonstriraju mogućnosti i upotrebu proizvoda tvrtke Nikon za izradu fotografija, no sadržaj koji prikazuju u svojim radovima isključivo je njihov. Fotografi #Zcreators neovisni su izvođači i vizualni umjetnici i nisu zaposlenici tvrtke Nikon. Fotografi #Zcreators odgovorni su za sadržaj svojih fotografija, web-stranica, izložbi i slika, kao i za način na koji dolaze do tog sadržaja i slika. Poruke, uvjerenja ili stajališta izražena na fotografijama, web-stranicama, izložbama ili slikama fotografa #Zcreators ne odražavaju nužno mišljenja, uvjerenja ili stajališta tvrtke Nikon ni bilo kojeg zaposlenika tvrtke Nikon.

PROBUDITE SVOJU STRAST

VIŠE SVJETLA, SNAŽNIJI UTJECAJ

Nikonovi europski ambasadori